Benodigdheden

500 ml koude vloeibare slagroom 35% vet

1 blikje gecondenseerde melk

1 dessertlepel ESN flavorpowder tropical (optioneel)

1 verse mango in kleine blokjes

Extra nodig

handmixer

een bak welke je kunt invriezen

Bereidingswijze

  1. Klop de slagroom stijf tot je zachte pieken kunt trekken.
  2. Mix dan de gecondenseerde melk erdoor en de tropical flavorpowder (dit kun je ook weglaten maar geeft extra lekkere smaak)
  3. Mix of schep als laatste de stukjes mango er door. Dit mag ook ander fruit of diepvriesfruit zijn. Aardbeien zijn ook erg lekker!
  4. Giet over in een diepvriesbestendige bak of vorm.
  5. Ik heb er zelf nog wat glutenvrije wafelkoekjes overheen gestrooid. 
  6. Vries in voor circa 6 uurtjes of een nacht. 
  7. Laat voor het opscheppen nog 5 a 10 minuten op temperatuur komen, anders is het te hard om te scheppen. 
  8. Kijk op de website voor glutenvrije oublieijshoorntjes recept

Stuur een vraag of reactie over dit recept aan mij

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De lekkerste recepten gratis in je mailbox

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief

Meer recepten

Bekijk alle recepten